Triple-chocolate-brownie
14. maj 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Ikke mindre end tre slags chokolade må der til i denne dejligt snaskede chokoladekage.
Bemærk
Kagen bliver ikke mindre god af at overnatte i køleskabet.
Ingredienser
Udstyr
en bageform, 20 x 30 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Smelt forsigtigt smør og chokolade i en gryde.
Brug en elpisker og pisk mel, æg, sukker og salt sammen i en skål til en luftig masse. Vend chokoladeblandingen i æggemassen.
Hak mælkechokolade og hvid chokolade groft, og vend det i dejen.
Beklæd formen med bagepapir, og hæld dejen i. Bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter. Sæt gerne brownien på køl natten over.
Smelt de tre slags chokolade over vandbad i hver sin skål, og dryp smeltet chokolade over brownien, inden du skærer den ud i passende stykker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på klassisk brownie
Powered by Froala Editor