Trifli med syltet mango og kokosdrys

27. maj 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Alle gode gange trifli. Du kender den måske bedst i selskab med æblemos, men syren fra mango og appelsin tilføjer desserten noget helt særligt godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skrællen af mangoen, skær ned langs siderne, så stenen bliver fri, og skær herefter mangoen i mindre stykker.
Kom mangostykkerne i en lille gryde med sukker, appelsinsaft og -skal og vand.
Flæk vaniljestangen, og kom vaniljekorn og bælg i gryden sammen med mynten. Gem lidt blade til pynt. Kog forsigtigt op i 2-3 minutter, sluk, og lad mangoen stå under låg og suge væden.
Pisk fløden til skum med flormelis, og vend flødeost i.
Varm en pande med smør, rist havregryn af, tilsæt knuste makroner og til sidst kokosflager. Steg, til det hele er lækkert sprødt og gyldent.
Anret kokosdrysset i bunden af glassene, tilføj mangoen efterfulgt af cremen. Drys igen med kokosblanding, pynt med mynteblade, og servér.

Tip!

Brug evt. overskydende kokosdrys til en æblekage eller på yoghurt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar