Trifli med jordbær
25. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Skal sommerdesserten hurtigt på bordet, er trifli den perfekte løsning. Knasende kiks, blød creme og syrlige og søde jordbær i genial dessertharmoni.
Ingredienser
Sådan gør du
Knus Digestive-kiksene groft.
Skær jordbærrene i kvarter, og bland dem med honning, friskpresset limesaft og finthakket citronmelisse.
Pisk flødeskummet til blødt skum.
Tilsæt flødeost, kardemomme og flormelis i piskefløden, og pisk cremen sammen.
Læg kiks, jordbær og creme i glas skiftevis.
Pynt desserten med friske citronmelisseblade, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk