Trifli med hjemmelavet granola
1. januar 2019
af
Cecilia Fahlström.
Foto: Stine Christiansen
Den sprøde granola med tørrede bær giver din skyr et ekstra pift, når de mødes i denne lækre trifli.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160º.
Hak mandler og pistaciekerner groft, og hæld dem i en skål. Bland dem med havregryn, græskarkerner, solsikkefrø og honning, og rør godt rundt.
Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og fordel det i et tyndt lag over hele pladen. Bag granolaen i ovnen i ca. 15 minutter, eller indtil den bliver flot gyldenbrun.
Lad granolaen afkøle på en rist, og tilsæt derefter morbær, gojibær og kokosflager.
Anret triflien i et fint glas med 2 spsk. skyr i bunden af hvert glas efterfulgt af et lag granola og friske bær. Gentag med endnu et lag, og servér med det samme.
Tip!
Opbevar granolaen i en lufttæt beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk