Trifli med hjemmelavet granola

Den sprøde granola med tørrede bær giver din skyr et ekstra pift, når de mødes i denne lækre trifli.

Trifli med hjemmelavet granola
0-30 min.

(0)

1. januar 2019 af Cecilia FahlströmFoto: Stine Christiansen

Ingredienser

personer

Granola

mandler
20 g
usaltede pistacienødder uden skal
30 g
havregryn
150 g
græskarkerner
40 g
solsikkekerner
20 g
honning
210 g
tørrede morbær
50 g
tørrede gojibær
50 g
kokosflager
20 g

Trifli

skyr med vanilje
5 dl
jordbær
brombær

Sådan gør du

Granola

Tænd ovnen på 160º.
Hak mandler og pistaciekerner groft, og hæld dem i en skål. Bland dem med havregryn, græskarkerner, solsikkefrø og honning, og rør godt rundt.
Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og fordel det i et tyndt lag over hele pladen. Bag granolaen i ovnen i ca. 15 minutter, eller indtil den bliver flot gyldenbrun.
Lad granolaen afkøle på en rist, og tilsæt derefter morbær, gojibær og kokosflager.

Trifli

Anret triflien i et fint glas med 2 spsk. skyr i bunden af hvert glas efterfulgt af et lag granola og friske bær. Gentag med endnu et lag, og servér med det samme.

Tip!

Opbevar granolaen i en lufttæt beholder.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'