Trifli med hjemmelavet granola

1. januar 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Den sprøde granola med tørrede bær giver din skyr et ekstra pift, når de mødes i denne lækre trifli.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 160º.
Hak mandler og pistaciekerner groft, og hæld dem i en skål. Bland dem med havregryn, græskarkerner, solsikkefrø og honning, og rør godt rundt.
Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og fordel det i et tyndt lag over hele pladen. Bag granolaen i ovnen i ca. 15 minutter, eller indtil den bliver flot gyldenbrun.
Lad granolaen afkøle på en rist, og tilsæt derefter morbær, gojibær og kokosflager.
Anret triflien i et fint glas med 2 spsk. skyr i bunden af hvert glas efterfulgt af et lag granola og friske bær. Gentag med endnu et lag, og servér med det samme.

Tip!

Opbevar granolaen i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar