Trifli med hjemmelavet granola
Den sprøde granola med tørrede bær giver din skyr et ekstra pift, når de mødes i denne lækre trifli.

0-30 min.
(0)
1. januar 2019 af Cecilia FahlströmFoto: Stine Christiansen
Ingredienser
personer
Granola
- mandler
- 20 g
- usaltede pistacienødder uden skal
- 30 g
- havregryn
- 150 g
- græskarkerner
- 40 g
- solsikkekerner
- 20 g
- honning
- 210 g
- tørrede morbær
- 50 g
- tørrede gojibær
- 50 g
- kokosflager
- 20 g
Trifli
- skyr med vanilje
- 5 dl
- jordbær
- brombær
Sådan gør du
Granola
Tænd ovnen på 160º.
Hak mandler og pistaciekerner groft, og hæld dem i en skål. Bland dem med havregryn, græskarkerner, solsikkefrø og honning, og rør godt rundt.
Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og fordel det i et tyndt lag over hele pladen. Bag granolaen i ovnen i ca. 15 minutter, eller indtil den bliver flot gyldenbrun.
Lad granolaen afkøle på en rist, og tilsæt derefter morbær, gojibær og kokosflager.
Trifli
Anret triflien i et fint glas med 2 spsk. skyr i bunden af hvert glas efterfulgt af et lag granola og friske bær. Gentag med endnu et lag, og servér med det samme.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner