Trifli med citrusfrugter og hvid chokolade
26. november 2018
af
Cecilie Svensson.
Foto: Betina Hastoft
Tryl de sidste kagerester om til en vidunderlig trifli med citrusfrugter og hvid chokolade. Det er nem og utroligt lækkert!
Ingredienser
Sådan gør du
Pres saften af citronerne. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Hæld citronsaft, vaniljekorn og sukker i en kasserolle, og lad blandingen koge op. Lad det simre i et par minutter. Tag gryden af varmen, og lad siruppen køle helt af.
Skær kagen i tern på ca. 2 x 2 cm. Læg halvdelen af kagen i en skål, og dryp med halvdelen af den afkølede citrussirup. Lad det stå, til siruppen er absorberet.
Skær pomelo og appelsiner i fileter. Fordel halvdelen af frugtkødet i bunden af serveringsglas. Læg dernæst de sidste kagestykker ovenpå, og dryp med resten af siruppen.
Læg resten af citruskødet ovenpå og slut af med kagestykkerne med sirup. Lad triflien stå og sætte sig ½ time.
Pisk fløde og flormelis sammen til en let flødeskum, og top triflien med den. Riv chokoladen i flager, og drys dem henover. Sæt triflien på køl ½-1 time inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk