Trifli med bagte æbler og vaniljecreme
24. april 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lag på lag af lutter godhed. De bagte æbler bringer både sødme, syre og fylde til herligheden.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Fjern kernehus, og skær æblerne i grove tern. Behold skrællen på. Vend æbleternene med sukker og kanel, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk æggeblommerne luftige sammen med sukker og vaniljekorn.
Bring fløde og sødmælk i kog i en lille gryde, og hæld det i æggesnapsen i en tynd stråle, mens du pisker.
Hæld blandingen tilbage i gryden, og varm den forsigtigt op, til den er tyknet let. Lad cremen køle af.
Pisk fløden til let skum. Læg lag af bagte æbler, makroner og vaniljecreme i en skål, og top med flødeskum.
Tip!
Lad endelig skrællen blive på æblerne. Den holder på formerne, mens æblerne bliver bagt, og sørger for et dejligt bid.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk