Trefarvede ispinde med mango, hindbær og blåbær
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Børnene vil være vilde med dem, men de læskende luksus-ispinde appellerer mindst lige så meget til de voksne!
Bemærk
Frysetid i alt: Ca. 6 timer.
Ingredienser
Udstyr
seks ispindeforme
Sådan gør du
Skrab kornene ud af vaniljestangen, og blend skyr, blåbær, sukker, vaniljekorn og fløde sammen i en blender til en glat iscreme. Smag til med citronsaft. Smagen skal være sød, frisk og let syrlig.
Fyld blåbærisen i bunden af de 6 ispindeforme, og sæt dem i fryseren i 30 minutter.
Skrab kornene ud af vaniljestangen, og blend skyr, hindbær, sukker, vaniljekorn og fløde sammen i en blender til en glat iscreme. Smag til med citronsaft.
Smagen skal også her være sød, frisk og let syrlig. Fordel hindbæriscremen oven på blåbærisen i formene, og sæt dem tilbage i fryseren i 30 minutter.
Blend banan, mango og appelsinsaft sammen i en blender til en jævn masse. Smag til med citronsaft. Fordel mangoisen oven på hindbærisen, så ispindeformene nu er helt fyldte. Sæt dem i fryseren i ½-1 time, til de begynder at blive så faste, at man kan stikke en ispind i.
Stik ispinde i isene, og sæt dem tilbage i fryseren i mindst 4 timer eller gerne natten over.
Tag isene ud af fryseren, og dyp formene i lunkent vand, så de lettere løsner sig. Tag isene ud af formene, og servér straks.
Tip!
Lav isene flere dage eller uger i forvejen, og hav dem liggende klar i fryseren til en dag, hvor solen skinner, og himlen er blå.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk