Tre hjemmelavede pålægssalater
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Aftensmaden behøver ikke altid være en varm ret. Disse delikate pålægssalater mætter godt og smager skønt oven på en skive godt brød.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag sardinerne ud af dåsen. Fjern forsigtig rygraden i hver fisk. Mos sardinerne med en gaffel sammen med flødeost og hakket dild.
Smag til med salt og peber, og anret moussen i den åbnede, rengjorte sardindåse.
Halver avocadoerne, tag kødet ud med en ske, og gem skallerne. Hak de hårdkogte æg, og bland det med avocado.
Pres saften af citronen. Rør rejer, citronsaft og olie i. Krydr med salt og peber, og fordel salaten i de tomme avocadoskaller.
Skær skinken i tern, og blend den herefter i en minihakker/foodprocessor til en fin, smuldret konsistens.
Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep og finthakket purløg sammen, og vend skinken i til sidst. Anret i en skål.
Sæt de tre pålægssalater på køl indtil servering. Spis dem på godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk