Tranebærkompot

1. november 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

En sød og frisk kompot med tranebær og friskpresset appelsinsaft, der passer godt til den lidt fede julemad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl tranebær. Bring tranebær, sukker og appelsinsaft i kog i en gryde.
Lad det småkoge i 10-15 minutter, til tranebærrene er møre.
Tag gryden af varmen, og hæld kompotten i en skål.
Afkøl kompotten før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar