Tranebærkompot
1. november 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
En sød og frisk kompot med tranebær og friskpresset appelsinsaft, der passer godt til den lidt fede julemad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tranebær. Bring tranebær, sukker og appelsinsaft i kog i en gryde.
Lad det småkoge i 10-15 minutter, til tranebærrene er møre.
Tag gryden af varmen, og hæld kompotten i en skål.
Afkøl kompotten før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk