Træstamme med nougat og valnødder
27. februar 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Skær dig en skive, og nyd hver en mundfuld bid for bid.
Bemærk
Afkøling: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rul marcipanen tyndt ud i lidt flormelis til en aflang firkant, som måler ca. 30 x 17 cm. Skær nougat i tynde skiver, og smør nougaten ud på marcipanen i et jævnt lag. Hak valnødderne fint, og drys dem over nougaten sammen med frysetørrede hindbær. Rul marcipanbrødet tæt sammen som en roulade.
Dæk rullen med husholdningsfilm, og læg den på køl i 30 minutter.
Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Pensl chokoladen på konfektrullen, og pynt med hele valnødder, frysetørrede hindbær og spiseligt guldstøv, inden chokoladen størkner.
Opbevar træstammen på køl, og skær den i 1 cm tykke skiver ved servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også:Kandiserede æbler