Træstamme med nougat og valnødder

27. februar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Skær dig en skive, og nyd hver en mundfuld bid for bid.

Bemærk
Afkøling: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rul marcipanen tyndt ud i lidt flormelis til en aflang firkant, som måler ca. 30 x 17 cm. Skær nougat i tynde skiver, og smør nougaten ud på marcipanen i et jævnt lag. Hak valnødderne fint, og drys dem over nougaten sammen med frysetørrede hindbær. Rul marcipanbrødet tæt sammen som en roulade.
Dæk rullen med husholdningsfilm, og læg den på køl i 30 minutter.
Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Pensl chokoladen på konfektrullen, og pynt med hele valnødder, frysetørrede hindbær og spiseligt guldstøv, inden chokoladen størkner.
Opbevar træstammen på køl, og skær den i 1 cm tykke skiver ved servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Prøv også:Kandiserede æbler

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar