Tortillatærte med asparges og kylling

16. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Tortillatærter er nemmere og hurtigere at lave end de traditionelle madtærter, og du kan stadig vælge lige præcis dit yndlingsfyld dertil. I opskriften her laves der 4 portionstærter, men du kan i stedet vælge at fore en stor tærteform med pandekagerne, så de overlapper. Sørg blot for, at æggemassen ikke er mere end 1 cm høj, så den kan nå at sætte sig, uden at pandekagerne bliver brændte.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Læg pandekagerne i hver sit ildfaste fad, så de går op ad kanterne.
Skær kylling i tynde strimler, og brun dem på en pande i olivenolie.
Kassér de træede ender af aspargesene, og skær resten i mundrette stykker.
Fordel kylling og asparges over de fire pandekagebunde.
Pisk æg og hytteost, krydr med salt og peber, og hæld det over fyldet.
Bag tærterne i ovnen 16-18 minutter, til æggemassen har sat sig.
Servér tærterne med høvlet parmesan og spæde salatblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar