Tortillatærte med asparges og kylling
16. august 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Tortillatærter er nemmere og hurtigere at lave end de traditionelle madtærter, og du kan stadig vælge lige præcis dit yndlingsfyld dertil. I opskriften her laves der 4 portionstærter, men du kan i stedet vælge at fore en stor tærteform med pandekagerne, så de overlapper. Sørg blot for, at æggemassen ikke er mere end 1 cm høj, så den kan nå at sætte sig, uden at pandekagerne bliver brændte.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Læg pandekagerne i hver sit ildfaste fad, så de går op ad kanterne.
Skær kylling i tynde strimler, og brun dem på en pande i olivenolie.
Kassér de træede ender af aspargesene, og skær resten i mundrette stykker.
Fordel kylling og asparges over de fire pandekagebunde.
Pisk æg og hytteost, krydr med salt og peber, og hæld det over fyldet.
Bag tærterne i ovnen 16-18 minutter, til æggemassen har sat sig.
Servér tærterne med høvlet parmesan og spæde salatblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk