Tortillaskåle med krydret kylling
3. maj 2021
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Har du kyllingekød tilbage, efter at du har spist aftensmad en dag, kan du gemme det til en lækker ny aftensmad næste dag. De her lidt anderledes tortillabrød smager skønt med kylling og salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160°. Læg tortillabrød rundt om kopper eller skåle, og sæt dem i ovnen i 10 minutter, så tortillabrødene former sig som små skåle.
Pil og snit løg fint. Skyl salaten, og snit den.
Steg kyllingekødet i olie sammen med spidskommen og chili på en pande i 3 minutter. Har du ikke rester af kyllingekød, kan du skære samme mængde råt kyllingekød i mindre stykker og stege det på panden, indtil det er gennemstegt.
Fyld tortillaskålen med salat, løg og kylling.
Servér tortillabrødene sammen med salsa.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk