Tortillas med tomatsalsa og to slags ost
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Line Falck
Mexicanerne kalder deres pandekager for tortillaer, og denne opskrift giver en lækker snackservering.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210°.
Skær tomaterne i små tern. Rens forårsløgene, og snit dem fint. Riv limeskallen på den fine side af rivejernet, og pres den for saft. Hak jalapeños groft, og bland det hele sammen med olivenolie.
Skær mozzarellaostene i skiver, og pluk basilikumbladene. Fordel mozzarellaost og basilikum på de 4 tortillaer på den ene halvdel.
Drys med parmesan, krydr med salt og peber, og fold dem sammen på midten.
Læg tortillaerne på en bagerist, og bag dem i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Skær tortillaerne i skiver, og anret dem med tomatsalsa. Server straks.
Tip!
Du kan bruge andre typer oste end mozzarella, fx gedeost eller revet cheddar. Kogt skinke og røget laks er også godt som alternativt fyld.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk