Tortillas med lam
22. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Madpandekager med lammekød, avocado og løg er en fin kombination til både aftensmad og frokost. Retten er også god på travle dage og tager ikke mere end 20 minutter at tilberede.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg fint.
Steg dem i olie, og tilsæt garam masala, chili og hakket kød.
Steg kødet i 5 minutter, og tilsæt tomatpuré, salt og peber.
Hak rødløget fint. Skær avocadokødet i tern. Lun tortillaerne.
Anret med lammekød, avocado, rødløg og cremefraiche. Servér evt. frisk koriander og lime til.
Tip!
Hakket lammekød findes ofte på frost i større supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk