Tortillas med chorizo og avocadocreme
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Line Falck
Chorizo er en krydret pølse, som giver masser af spicy smag til det enkle tortillafyld af kidneybønner og stegt rød peberfrugt.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løgene. Rens peberfrugter, og skær dem i tern.
Steg løg og peberfrugter i olie i en gryde ved middel varme i ca. 10 minutter.
Skær chorizoen i skiver, og lad dem stege med i gryden i 5 minutter.
Si vandet fra bønnerne, skyl dem i koldt vand, og hæld bønnerne i gryden.
Halvér avocadoerne, fjern stenene, og tag avocadokødet ud med en ske. Pil og hak hvidløget meget fint (eller pres det).
Blend avocadoerne i en minihakker med hvidløg og cremefraiche til en cremet masse. Smag til med salt og peber.
Skyl og tør salaten, og snit den. Varm tortillas efter anvisningen på pakken. Servér de lune tortillas med chorizofyld, salat og avocadocreme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk