Tortillas med bønnecreme og majssalat
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Mexicanske tortillapandekager serveret med en cremet mos af bønner samt en krydret majssalat – simpelt, lækkert og helt uden kød!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løgene, og hak dem groft. Steg dem i olie i en gryde ved middelhøj varme i 10 minutter, til de er gyldne.
Lad bønnerne dryppe af, og steg dem sammen med løgene i 5 minutter.
Blend bønner og løg til en tyk creme med en stavblender. Smag cremen til med presset hvidløg, spidskommen og salt.
Lad majsene dryppe godt af i en sigte. Skær chilien i tynde skiver, og fjern kernerne. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Skær bladselleri i skiver og avocado i tern. Skyl og hak persillen.
Bland grøntsager og persille sammen. Pres saften af citronen, og smag til med citronsaft og lidt salt.
Varm tortillaerne som angivet på emballagen.
Pluk salaten i hele blade. Skyl og tør salatbladene. Server tortillaerne med bønnemos, salat og evt. chilisauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk