Tortillapizza med ricotta og salami

23. juli 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Når det skal være ekstra nemt, kan du droppe den hjemmelavede pizzadej og i stedet bruge tortillaer. Det er let og lækkert og giver pizzaer med supersprøde bunde.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º varmluft. Læg tortillaerne på 2 bageplader med bagepapir.
Skyl aspargesbroccoli, og halvér dem evt. på langs.
Smør ricotta på tortillaerne i et tyndt lag.
Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel dem på tortillaerne sammen med aspargesbroccoli og salami.
Dryp med olivenolie, og krydr med oregano, salt og peber.
Bag pizzaerne i ovnen i 5-8 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet.
Servér pizzaerne med friskrevet parmesan og evt. en blandet grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar