Tortillapizza med ricotta og salami
23. juli 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Når det skal være ekstra nemt, kan du droppe den hjemmelavede pizzadej og i stedet bruge tortillaer. Det er let og lækkert og giver pizzaer med supersprøde bunde.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º varmluft. Læg tortillaerne på 2 bageplader med bagepapir.
Skyl aspargesbroccoli, og halvér dem evt. på langs.
Smør ricotta på tortillaerne i et tyndt lag.
Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel dem på tortillaerne sammen med aspargesbroccoli og salami.
Dryp med olivenolie, og krydr med oregano, salt og peber.
Bag pizzaerne i ovnen i 5-8 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet.
Servér pizzaerne med friskrevet parmesan og evt. en blandet grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk