Tortillapizza med rå tun, edamamebønner og svampe
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
En anderledes pizza med rå tun, edamamebønner og svampe, der smager super skønt!
Bemærk
Tunfisken skal lægges i fryseren ved -20° i mindst 1 døgn pga. risikoen for parasitter.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv hvidløg fint. Rør det sammen med mayonnaise, chilisauce og salt.
Vend tunen i sesamfrø. Steg den i vindruekerneolie på en pande i 15 sekunder på alle sider. Afkøl, og skær i tynde skiver.
Læg tortillaerne på bageplader med bagepapir. Smør dem med ricotta, dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Bag dem sprøde og gyldne i en 210° varm ovn i 6-7 minutter.
Anret tortillaerne med tun, mayonnaise, ingefær, svampe og edamamebønner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk