Tortillapizza med rå tun, edamamebønner og svampe

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En anderledes pizza med rå tun, edamamebønner og svampe, der smager super skønt!

Bemærk
Tunfisken skal lægges i fryseren ved -20° i mindst 1 døgn pga. risikoen for parasitter.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv hvidløg fint. Rør det sammen med mayonnaise, chilisauce og salt.
Vend tunen i sesamfrø. Steg den i vindruekerneolie på en pande i 15 sekunder på alle sider. Afkøl, og skær i tynde skiver.
Læg tortillaerne på bageplader med bagepapir. Smør dem med ricotta, dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Bag dem sprøde og gyldne i en 210° varm ovn i 6-7 minutter.
Anret tortillaerne med tun, mayonnaise, ingefær, svampe og edamamebønner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar