Tortillapizza med pesto, parmaskinke og parmesan
10. maj 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Er der ikke tid til æltning og hævning, kan tortillaer sagtens agere pizzabunde. Top dine pizzaer med pesto, skinke, parmesan, og hvad du ellers måtte have på lager. Vupti, så er der pizza på bordet!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°.
Smør tortillabrødene med pesto. Skær mozzarellaen i tynde skiver, og fordel den på tortillabrødene.
Halvér oliven, og fordel oliven og artiskok på tortillabrødene. Drys brødene med pinjekerner.
Bag brødene i ovnen i ca. 5 minutter.
Fordel parmaskinke, flager af parmesan og basilikum på tortillapizzaerne, og spis dem straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk