Tortillapizza med parmaskinke og champignon
10. august 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Tortillapandekager som pizzabunde er en nem og lynhurtig måde at lave pizza på.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° varmluft. Fordel tortillaerne på 2 bageplader med bagepapir.
Hæld de hakkede tomater i et højt blenderglas, og tilsæt tomatpuré, sukker, oregano, salt og peber. Blend ingredienserne kort sammen med en stavblender til en ensartet pizzasauce.
Smør et tyndt lag pizzasauce ud på pandekagerne, og drys med revet mozzarella.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skyl peberfrugten, og skær den i tynde skiver. Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
Fordel løg, peberfrugt, champignon og parmaskinke på tortillabundene, og krydr med rosmarin, salt og peber.
Bag pizzaerne i ovnen i ca. 8 minutter, til de er gyldne. Servér med basilikum og friskrevet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk