Tortillapizza med krydret oksekød, majs og peberfrugt
8. oktober 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Brug mexicanske tortillaer som pizzabunde i stedet for at lave dejen selv. Så er der nem og hurtig aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend hakkede tomater, tomatpuré, oregano, sukker, salt og peber sammen i en skål med en stavblender til ensartet tomatsauce.
Tænd ovnen på 200°. Fordel tortillaerne på 2 bageplader med bagepapir. Smør dem med et tyndt lag tomatsauce, og drys med revet ost.
Skyl chilien, flæk den, og fjern kernerne. Hak den fint. Bland det hakkede oksekød med chili, salt og peber i en skål. Form farsen til bittesmå kødboller.
Skyl og hak peberfrugten fint, og afdryp majskernerne. Fordel kødbollerne på pizzaerne, og drys med peberfrugt og majs. Krydr med oregano, salt og peber.
Bag pizzaerne i ovnen i 5-10 minutter, til kødet er gennemstegt, og pizzaerne er sprøde i kanten.
Skyl og tør salaten, og fordel den på de nybagte pizzaer. Drys med friskrevet parmesan, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk