Tortillaer med krydret oksekød og guacamole
22. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Tortillaer er supernem hverdagsmad. Med masser af salat, sorte bønner og guacamole er denne variant et godt grønt bud på aftensmaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog jasminris efter anvisningen på pakken. Steg kødet i olie tilsat tacokrydderi. Skyl bønnerne i en sigte, og lad dem stege med på panden sammen med de kogte ris. Krydr med cayennepeber og salt.
Skyl salaterne, og skær dem i tynde både. Skyl og rens peberfrugten, og skær den i små tern.
Pluk koriander (gem lidt til pynt),og bland det hele sammen.
Flæk avocadoerne, skrab kødet ud, og mos det med en gaffel sammen med yoghurt. Smag til med presset hvidløg, spidskommen og salt.
Lun tortillaerne som anvist på pakken.
Smør dem med guacamole, og top med oksekød, salat og plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på guacamole