Tortillaer med braiseret svinekød og ananas-salsa

12. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Tag et smut til Mexico med disse krydrede tortillaer, der er fyldt med smør-mørt kød. Hola!

Bemærk
Ovntid, braiseret svinekød: 1½ time

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær nakkekoteletterne i store tern. Brun kødet på alle sider i smør i en gryde. Pil og hak løget fint, og hæld det i gryden sammen med krydderier. Steg videre i 1 minut.
Hæld det hele i en gryde med låg (eller en stegeso),der kan tåle at komme i ovnen.
Skræl ananassen, skær den i små tern, og hæld dem i gryden sammen med appelsinjuice. Krydr godt med salt og peber. Læg låg på gryden, og sæt den i ovnen i 1½ time, til kødet er helt mørt.
Tag kødet op af gryden, og trevl det fra hinanden med to gafler.
Skær ananas i små tern. Pil rødløget, og hak det fint. Flæk chilien, kassér kernerne, og hak den fint. Bland ananas, rødløg og chili sammen i en skål med limesaft, og krydr med lidt salt og peber.
Skyl og snit spidskålen fint. Lun tortillaerne. Anret svinekødet i tortillaerne sammen med spidskål og ananas-salsa, og top med cremefraiche og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar