Tortillaer med braiseret svinekød og ananas-salsa
12. april 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Tag et smut til Mexico med disse krydrede tortillaer, der er fyldt med smør-mørt kød. Hola!
Bemærk
Ovntid, braiseret svinekød: 1½ time
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær nakkekoteletterne i store tern. Brun kødet på alle sider i smør i en gryde. Pil og hak løget fint, og hæld det i gryden sammen med krydderier. Steg videre i 1 minut.
Hæld det hele i en gryde med låg (eller en stegeso),der kan tåle at komme i ovnen.
Skræl ananassen, skær den i små tern, og hæld dem i gryden sammen med appelsinjuice. Krydr godt med salt og peber. Læg låg på gryden, og sæt den i ovnen i 1½ time, til kødet er helt mørt.
Tag kødet op af gryden, og trevl det fra hinanden med to gafler.
Skær ananas i små tern. Pil rødløget, og hak det fint. Flæk chilien, kassér kernerne, og hak den fint. Bland ananas, rødløg og chili sammen i en skål med limesaft, og krydr med lidt salt og peber.
Skyl og snit spidskålen fint. Lun tortillaerne. Anret svinekødet i tortillaerne sammen med spidskål og ananas-salsa, og top med cremefraiche og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk