Tortillachips med stærk tomatsalsa
29. marts 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Tomatsalsaen er smagfuld og hot og passer perfekt til mexicanske retter. Skal den være ekstra stærk, kan du tilsætte 2 friske røde chilier.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak rødløg. Skær tomater i små tern. Rens chili, og hak den fint. Skyl og afdryp koriander, og hak den fint.
Vend rødløg, tomater, chili og koriander sammen i en skål. Vend friskpresset limesaft og olie i, og smag til med salt og peber.
Anret tomatsalsaen i en skål, og servér med sprøde tortillachips.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk