Tortilla-pizza med parmaskinke og rucola
13. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Det er så dejligt med mad, der kun tager 15 minutter at lave, og med denne opskrift på lynpizza får du netop sådan et måltid. Pizzaen laves nemlig på tortillaer, så du undgår ælte- og hævetider.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220°. Rør tomat, hvidløg, oregano, salt og en anelse sukker sammen.
Læg tortillaerne på bagepapir på en bageplade, og smør dem med tomatsauce.
Fordel brud af ost på, krydr med peber, og dryp med et par dråber olivenolie.
Bag pizzaerne i den varme ovn i 6-10 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
Top de varme pizzaer med parmaskinke, rucola og parmesan, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk