Tortilla-pizza med parmaskinke og rucola

13. august 2018 af .

Foto: AOP

Det er så dejligt med mad, der kun tager 15 minutter at lave, og med denne opskrift på lynpizza får du netop sådan et måltid. Pizzaen laves nemlig på tortillaer, så du undgår ælte- og hævetider.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Rør tomat, hvidløg, oregano, salt og en anelse sukker sammen.
Læg tortillaerne på bagepapir på en bageplade, og smør dem med tomatsauce.
Fordel brud af ost på, krydr med peber, og dryp med et par dråber olivenolie.
Bag pizzaerne i den varme ovn i 6-10 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
Top de varme pizzaer med parmaskinke, rucola og parmesan, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar