Tortilla med stegt laks, majs og salsa
28. august 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Skal der fisk på menuen? Servér stegt, krydret laks i bløde wraps med en skøn og frisk salsa til.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag laksefileterne ud af køleskabet. Bland paprika, spidskommen, salt og cayennepeber i en skål. Krydr laksefileterne med krydderiblandingen, og dryp med lidt friskpresset limesaft (gem noget til salsaen). Steg laksefileterne i olie på en pande i 4 minutter på hver side.
Pil majskolberne, og kog dem i en gryde med letsaltet vand i ca. 6 minutter. Dryp majskolberne af, og skær kernerne af med en stor kniv. Tag lidt majs fra til salsaen, og gem resten til servering.
Skyl agurken, og skær den i tern. Skyl tomaterne, skær dem i halve, og fjern kernerne. Skær tomatkødet i små tern, og bland dem med agurketern, finthakket chili og lidt majs. Smag salsaen til med limesaft, salt og cayennepeber.
Skyl og tør salat. Lun majstortillaerne, og læg dem i en skål. Fyld dem med salat, laks, majs og salsa, og servér med limebåde til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk