Tortilla med pulled and og squash

Steg din and i ovnen i 2-3 timer med lækre smagsgivere, og du får den herligste 'pulled duck', du kan servere i tortillaer sammen med syltede squash. Resultatet er hele ventetiden værd!

Bemærk
Ovntid: 2-3 timer. Trækketid, syltet squash: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

et sylteglas

Sådan gør du

Skær anden ud i mindre stykker. En hel and kan skæres i 8 stykker. Halvér hvidløget. Skær appelsinen i kvarte. Pil løget, og skær i tynde skiver.
Skræl gulerod, og skær i fine tern. Rens bladselleri, og skær i tern. Tænd ovnen på 160°.
Læg andekød, hvidløg, løg, gulerod og bladselleri i et ovnfast fad, pres saften fra appelsinstykkerne over kødet, og læg appelsinskrællerne i fadet.
Drys peberkorn over, og læg kanelstangen i fadet. Vend det hele sammen, og krydr godt med salt.
Hæld vand i bunden af fadet – sørg for, at andekødet ligger med skindsiden opad. Dæk hele fadet med alufolie, og steg i ovnen 2-3 timer, til kødet falder af benene.
Lad kødet køle af, og pil det fra benene. Flå det lidt fra hinanden med en gaffel. Smag kødet til med salt og lidt af fedtet fra fadet.
Skær squash i så tynde skiver som muligt. Pil hvidløg. Kog alle ingredienser på nær squash sammen i en gryde i 5-10 minutter.
Læg squashskiverne i et sylteglas, og hæld syltelagen over. Lad squashen trække så længe som muligt i lagen, mindst 2 timer.
Fordel et par store skefulde kød på en varm tortilla, og top med syltet squash og chilisauce. Pres limesaft over, og drys med hakket koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
2. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar