Tortilla med oksekød og grøntsager
17. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Tortilla er nem og lækker aftensmad, og denne opskrift med oksekød og grøntsager er bestemt ingen undtagelse! Retten kan serveres til både hverdag og fest.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og pres hvidløget, og rør ingredienserne til marinaden sammen.
Læg bøfferne i en frysepose, og hæld marinaden ved. Luk posen, og lad kødet marinere i 15 minutter.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skyl agurken, og flæk den på langs. Skrab kernerne ud, og skær agurken i skiver.
Pil rødløget, og skær det i tynde både. Bland eddike, sukker og olie. Vend grøntsagerne i marinaden.
Skyl hjertesalaten. Bræk enderne af aspargesene, og damp aspargesene i kogende vand i 3-4 minutter.
Grill eller steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side. Lad dem hvile i 5 minutter, før de skæres i tynde skiver.
Steg tortillaerne på en pande i 1 minut på hver side.
Servér tortillaerne med salat, bøf, råmarineret grønt og asparges. Pynt med ristede sesamfrø, og servér chilisauce til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: De bedste mexicanske enchiladas