Tortilla med karrystegt oksekød og agurkeraita
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Colombus Leth
Tortilla med karrystegt oksekød bringer tankerne en smuttur til Mexico!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210°. Kog basmatiris efter anvisningen på pakken, og hold dem varme.
Pil og hak hvidløg og rødløg groft. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver.
Steg hvidløg, rødløg, gulerødder og karry i olie i en gryde i ca. 2 minutter. Tilsæt oksekødet, og steg i 5 minutter ved høj varme. Skær æblet i små tern, kom det i gryden, og krydr med salt og peber.
Beklæd 2 ovnplader med bagepapir, og læg 2 tortillaer på hver plade. Fordel kødfyldet på tortillaerne, og fold dem på midten.
Rør finthakket hvidløg sammen med olivenolie. Dryp hvidløgsolien ud over de sammenfoldede tortillaer.
Bag tortillaerne i ovnen i 10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Halver agurken, fjern kernerne, og skær agurken i tynde skiver. Halver tomaterne. Bland agurk og tomater i yoghurten, og smag til med salt.
Server de varme tortillaer med kogte ris, agurkeraita og mangochutney.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk