Tortilla med bagt fisk, avocado og tomatsalsa

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Den mexicanske livret kan sagtens tilberedes med delikat rødspættekød. Fisken giver nyt liv til retten og gør den let og frisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Pres saften af citronen. Rul fiskefileterne sammen, dryp dem med citronsaft, og krydr med salt og peber.
Læg fiskefileterne i et smurt ovnfast fad, dæk fadet med alufolie, og damp fiskefileterne i ovnen i 12-14 minutter.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og pil skallen af. Skær avocadokødet i smalle både. Dryp dem med lidt citronsaft, så de bevarer den friske grønne farve.
Rens chilien for kerner, pil rødløget, og hak begge dele fint.
Skyl agurk og tomater, og skær begge dele i små tern. Bland agurk og tomater med rødløg, chili, citronsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber.
Skyl og tør salaten. Lun tortillaerne et kort øjeblik i ovnen. Anret dem med salat, bagte rødspættefileter, avocadobåde og tomatsalsa, og drys med plukket koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar