Tortellini med stegte asparges og gulerødder

10. august 2023 af .

Foto: columbus leth

En velsmagende og vegetarisk pastaret, der mætter godt. Her er brugt gulerødder og asparges, men erstat endelig med andre grøntsager fra grøntsagsskuffen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl gulerødderne, og skær dem i tykke skiver. Skyl aspargesene, og bræk den nederste træede ende af, og kassér.
Steg gulerødderne i olie på en pande i 4-5 minutter. Tilsæt aspargesene, og lad dem stege med i 2-3 minutter, til alle grøntsagerne er gyldne og stadig lidt sprøde.
Kog tortellinierne efter anvisning på emballagen. Afdryp i en sigte.
Rør olie, citronsaft, sennep og honning sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Skyl og slyng salaten. Anret tortellinierne på et fad sammen med rucola, gulerødder og asparges, og dryp dressingen over. Top med høvlet parmesan og grofthakkede saltmandler, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar