Tortellini med stegte asparges og gulerødder
10. august 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
En velsmagende og vegetarisk pastaret, der mætter godt. Her er brugt gulerødder og asparges, men erstat endelig med andre grøntsager fra grøntsagsskuffen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl gulerødderne, og skær dem i tykke skiver. Skyl aspargesene, og bræk den nederste træede ende af, og kassér.
Steg gulerødderne i olie på en pande i 4-5 minutter. Tilsæt aspargesene, og lad dem stege med i 2-3 minutter, til alle grøntsagerne er gyldne og stadig lidt sprøde.
Kog tortellinierne efter anvisning på emballagen. Afdryp i en sigte.
Rør olie, citronsaft, sennep og honning sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Skyl og slyng salaten. Anret tortellinierne på et fad sammen med rucola, gulerødder og asparges, og dryp dressingen over. Top med høvlet parmesan og grofthakkede saltmandler, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk