Tortellini med bagt middelhavsgrønt
24. august 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Her får du en vegetarisk pastaret med masser af fylde. Top evt. retten med et par skiver serranoskinke, hvis den ikke skal være helt grøn.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl peberfrugter, squash og aubergine, og skær dem i mundrette tern. Pil og hak hvidløget fint.
Vend grøntsager og hvidløg sammen med olie i en skål, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Hak rosmarinen, og drys den over grøntsagerne. Krydr med salt og peber.
Bag grøntsagerne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gyldne og møre. Vend godt rundt i dem undervejs.
Kog tortellinierne efter pakkens anvisninger. Afdryp i en sigte.
Anret tortellinierne sammen med de bagte grøntsager. Top med basilikum og friskrevet parmesan, og drys med ristede pinjekerner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk