Torskerognssalat
13. oktober 2021
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Torskerognssalat smager skønt på et stykke ristet rugbrød eller i en sandwich. Perfekt til madpakken, som forret eller som del af en buffet.
Ingredienser
Sådan gør du
Kom torskerognen i en skål, og rør den med cremefraiche.
Pil forårsløgene, hak dem fint, og vend dem i torskerognssalaten. Tilsæt krydderurter og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server til brød eller kiks, som del af en buffet eller som snack eller forret.
Tip!
Du kan sagtens tilsætte flere krydderurter, fx purløg, dild og kørvel.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Tips til torskerognssalat
Torskerognsalat er en lækker klassiker på frokostbordet i selskab med ristet rugbrød. Du kan også bruge torskerognssalat i madpakken, fx i en bagel, grovbolle eller pitabrød sammen med friskt grønt. Rører du salaten op med lidt ekstra cremefraiche, kan den også bruges som dip til kiks og grøntsager.
Brug de krydderurter, du bedst kan lide - og gerne mange. Både purløg, dild og kørvel smager dejligt i torskerognssalat.