Torskerognssalat
Torskerognssalat smager skønt på et stykke ristet rugbrød eller i en sandwich. Perfekt til madpakken, som forret eller som del af en buffet.
0-30 min.
(7)
October 13, 2021 af Julie HeyFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Tips til torskerognssalat
Torskerognsalat er en lækker klassiker på frokostbordet i selskab med ristet rugbrød. Du kan også bruge torskerognssalat i madpakken, fx i en bagel, grovbolle eller pitabrød sammen med friskt grønt. Rører du salaten op med lidt ekstra cremefraiche, kan den også bruges som dip til kiks og grøntsager.
Brug de krydderurter, du bedst kan lide - og gerne mange. Både purløg, dild og kørvel smager dejligt i torskerognssalat.