Torskerognssalat

13. oktober 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Torskerognssalat smager skønt på et stykke ristet rugbrød eller i en sandwich. Perfekt til madpakken, som forret eller som del af en buffet.

Ingredienser

Sådan gør du

Kom torskerognen i en skål, og rør den med cremefraiche.
Pil forårsløgene, hak dem fint, og vend dem i torskerognssalaten. Tilsæt krydderurter og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server til brød eller kiks, som del af en buffet eller som snack eller forret.

Tip!

Du kan sagtens tilsætte flere krydderurter, fx purløg, dild og kørvel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Tips til torskerognssalat 

Torskerognsalat er en lækker klassiker på frokostbordet i selskab med ristet rugbrød. Du kan også bruge torskerognssalat i madpakken, fx i en bagel, grovbolle eller pitabrød sammen med friskt grønt. Rører du salaten op med lidt ekstra cremefraiche, kan den også bruges som dip til kiks og grøntsager. 

Brug de krydderurter, du bedst kan lide - og gerne mange. Både purløg, dild og kørvel smager dejligt i torskerognssalat. 

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar