Torskerognssalat

Torskerognssalat smager skønt på et stykke ristet rugbrød eller i en sandwich. Perfekt til madpakken, som forret eller som del af en buffet.

Torskerognssalat
0-30 min.

(7)

October 13, 2021 af Julie HeyFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Du kan sagtens tilsætte flere krydderurter, fx purløg, dild og kørvel.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips til torskerognssalat 

Torskerognsalat er en lækker klassiker på frokostbordet i selskab med ristet rugbrød. Du kan også bruge torskerognssalat i madpakken, fx i en bagel, grovbolle eller pitabrød sammen med friskt grønt. Rører du salaten op med lidt ekstra cremefraiche, kan den også bruges som dip til kiks og grøntsager. 

Brug de krydderurter, du bedst kan lide - og gerne mange. Både purløg, dild og kørvel smager dejligt i torskerognssalat. 

Måske du også kan li'