Torskeloins i chilisauce

11. november 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Torskens kød er saftigt, men mildt, så der er skruet ekstra op for krydderierne i tomatsaucen. Bland lidt chokolade i og smag godt til med sukker og citronsaft, så får du den dejligste runde og smagsmættede sauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Gå torskefileterne efter for ben og andre urenheder. Drys salt over, og lad det trække i 15 minutter. Tør saltet af med et stykke køkkenrulle, og vend torsken i mel.
Rist paprika, spidskommen og kanel i lidt olie i en varm gryde i et øjeblik. Tilsæt finthakkede chilier og hvidløg. Vend rundt i 1 minut.
Rør tomatpuré i, og steg det med i et par minutter. Hæld flåede tomater og vand over, og læg chokoladen i gryden. Lad saucen simre under låg i 15 minutter.
Læg fisken oven på saucen, og damp retten under låg i 7-10 minutter, til al fiskens kød har skiftet farve. Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber.
Servér brøndkarse på toppen, og dryp lidt limesaft over. Spis ris eller flute til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar