Torskeloin med spinat og ris

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Mør torskeloin med estragonsauce, spinat og ris er bare sagen! Torskeloin er det tykkeste og saftigste kød på torsken, men du kan også bruge almindelige torskefileter.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter anvisningen på pakken. Skyl spinaten.
Pil og hak skalotteløg. Steg dem i olie i en gryde, til de er klare i farven. Tilsæt sennep, tørret estragon og eddike. Lad eddiken koge ind til den halve mængde.
Tilsæt fløde, og skru ned for varmen. Lad saucen simre i ca. 10 minutter, til den tykner. Smag til med salt og peber. Skyl og hak den friske estragon, og vend den i saucen lige før servering.
Tænd ovnen på 200°. Skær torskeloin i lige store stykker, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med salt og peber. Dryp med olivenolie og citronsaft.
Bag torskestykkerne i ovnen i ca. 5 minutter, til de er netop gennembagte.
Anret spinat med torsk ovenpå, og hæld estragonsauce over. Servér med kogte ris og resten af estragonsaucen.

Tip!

Fisk har kort tilberedningstid, men ofte mangler man lige den rigtige opskrift. Den får du her.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar