Torsk med stegt spidskål og urtemayo

11. september 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Stegt spidskål er vidunderligt simpelt og overraskende lækkert! Servér det til pandestegt torsk og en frisk urtemayo.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl spidskålen, og del den i kvarter. Smelt smør og olie på en pande, og steg kålen på alle sider, til den er flot gylden på overfladen. Krydr godt med salt og peber. Læg den stegte spidskål på et fad, pres citronsaft over, og drys med friskrevet parmesan.
Skyl og afdryp dild og persille, og blend det sammen med mayonnaise i en blender.
Bland mel, salt og peber i en dyb tallerken, og vend torskefileterne heri.
Smelt smør og olie på en pande, og steg torskefileterne ved høj varme, til de er flot gyldne og netop gennemstegt.
Servér stegt torsk med stegt spidskål, urtemayo og flute.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar