Torsk med ovnbagt porre, hollandaise og jordskokkecreme

Torsk og hollandaisesauce er et makkerpar, der altid smager godt. Hav lidt tålmodighed, når du pisker saucen sammen, så bliver den lige så cremet, som du gerne vil.

Torsk med ovnbagt porre, hollandaise og jordskokkecreme
31-60 min.

(1)

June 9, 2021 af Skovdal NordicFoto: Skovdal Nordic

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Skiller saucen? Hæld saucen over i et glas, og pisk resterne i gryden sammen med 2 spsk. vand. Tilsæt derefter den skilte sauce dråbe for dråbe, imens du pisker den sammen. Når al den skilte sauce er tilsat, har du igen en cremet hollandaisesauce.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'