Torsk med olivenpesto og ovnbagte rodfrugter
26. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Olivenpestoen giver det milde torskekød ekstra smag og lækkerhed. Servér med ovnbagte rodfrugter, og du har et dejligt måltid, du kan forberede på blot 20 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i mindre stykker.
Læg dem i et ovnfast fad, og vend dem med friskhakket timian, olie, salt og peber.
Bag rodfrugterne i ovnen i 20-25 minutter, eller til de er møre.
Skyl persille og dild, og blend det med oliven og olie i en minihakker til en ensartet pesto.
Skær torskefileten ud i lige store stykker, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Smør fisken med olivenpesto, dryp med olie, og krydr med salt og peber. Bag torsken i ovnen i 6-8 minutter.
Servér med ovnbagte rodfrugter som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Den bedste opskrift på rodfrugter i ovn