Torsk med krydret sauce og ris

17. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Lækker torskeret med krydret sauce og ris, der stammer fra Indien. Det indiske køkken er kendt for sine mange aromatiske krydderier, som også indgår i denne gode opskrift.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil hvidløg. Rens forårsløg og chilier. Skræl ingefærstykket.
Skær det hele i mindre stykker, og blend det i en foodprocessor sammen med olivenolie og salt.
Varm olivenolie op i en gryde, og steg koriander, fennikelfrø og sennepsfrø i 30 sekunder under omrøring.
Tilsæt krydderipastaen, og steg videre i 2 minutter. Hæld kokosmælk ved, og lad retten koge under låg i 3-4 minutter.
Tilsæt vand, og lad saucen koge videre i 3-4 minutter.
Skær torsken i mindre stykker, og vend dem i saucen i gryden. Lad retten simre i ca. 10 minutter.
Kog risene efter anvisning på pakken.
Servér den varme torskeret med kogte ris til, og drys med plukket koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar