Torsk med krydret sauce og ris
17. juli 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Lækker torskeret med krydret sauce og ris, der stammer fra Indien. Det indiske køkken er kendt for sine mange aromatiske krydderier, som også indgår i denne gode opskrift.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil hvidløg. Rens forårsløg og chilier. Skræl ingefærstykket.
Skær det hele i mindre stykker, og blend det i en foodprocessor sammen med olivenolie og salt.
Varm olivenolie op i en gryde, og steg koriander, fennikelfrø og sennepsfrø i 30 sekunder under omrøring.
Tilsæt krydderipastaen, og steg videre i 2 minutter. Hæld kokosmælk ved, og lad retten koge under låg i 3-4 minutter.
Tilsæt vand, og lad saucen koge videre i 3-4 minutter.
Skær torsken i mindre stykker, og vend dem i saucen i gryden. Lad retten simre i ca. 10 minutter.
Kog risene efter anvisning på pakken.
Servér den varme torskeret med kogte ris til, og drys med plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk