Torsk med dampet spinat
6. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Stegt torsk med dampet spinat og fløde er en simpel aftensmadsret, du hurtigt kan bikse sammen. Servér evt. med ovnbagte kartofler eller en grøn salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Nip stilkene af spinaten.
Varm olie, smør og presset hvidløg op på en pande.
Steg spinaten på panden, til den falder sammen.
Tilsæt sennep og fløde, og lad det koge ind. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
Del fisken i 4 stykker, og steg dem sprøde på skindsiden i et par minutter. Vend fisken og steg, til den er gennemstegt.
Anret fisken med spinat, flødesauce og resten af citronen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk