Torsk i karrysauce med lun spidskålssalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Så denne fiskeret med mild karrysauce og ris bliver sikkert et hit – den minder nemlig meget om den elskede boller i karry.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter anvisningen på emballagen.
Smelt smør i en gryde sammen med spidskommen og karry. Pisk mel i med et piskeris, til du får en fast masse.
Hæld mælk ved lidt ad gangen, og pisk godt, så saucen bliver jævn og glat. Smag til med karry, salt og peber.
Bring en gryde med vand i kog. Bælg ærterne. Rens og snit spidskål groft. Læg kålen i det kogende vand, tilsæt salt, og kog i 2 minutter. Tilsæt ærterne efter 1 minut, og lad dem koge med.
Hæld vandet fra spidskål og ærter. Vend kål og ærter sammen med olie, salt og peber i en skål, og drys med plukket koriander.
Skær fisken i lige store stykker, så der bliver to stykker pr. person. Krydr med salt og peber. Steg dem i rapsolie på en pande i ca. 2 minutter på hver side.
Anret fisken med karrysauce og spidskålssalat, og servér med kogte ris og evt. brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk