Torsk i karry med sukkerærter
19. november 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En spicy og cremet karry skal nok få ben at gå på, hvis den er så lækker som denne. Den hvide fisk passer rigtig godt til de asiatiske smage.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter anvisningen på pakken.
Skær fisken i grove tern. Skræl og riv ingefær. Skyl og snit sukkerærter og forårsløg.
Rist karry, gurkemeje og ingefær i lidt af den faste kokosmælk i en gryde.
Hæld resten af kokosmælken og bouillon ved, og bring det hele i kog.
Læg fisken i gryden med ærter, sukkerærter og forårsløg, og damp det hele under låg for svag varme i 3-4 minutter, til fisken er fast.
Smag retten til med salt og peber, og servér med ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk