Torsk i fad med kokosmælk, bønner og rødløg
2. februar 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Når man kommer træt hjem fra arbejde, er det dejligt at kunne lægge al mad i et fad. Læg dig på sofaen og slap af, så passer den her torsk sig selv i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg fisken i et ovnfast fad.
Skyl grønne bønner og sugarsnaps, og skær dem i mindre stykker.
Pil løget, og skær det i skiver. Fordel grøntsagerne i fadet.
Skræl ingefæren, og riv ingefær på den fine side af et rivejern. Skyl limefrugten, og riv skallen fint. Pres limesaften.
Bland ingefær, limeskal, limesaft, kokosmælk, sambal oelek, fiskesauce, salt og peber sammen i en skål, og hæld blandingen i fadet.
Tilbered fisken i ovnen i ca. 25 minutter. Servér evt. retten med ris.
Tip!
Kan du lide krydret mad, kan du tilsætte mere sambal oelek.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk