Torsk en papillotes med grønt
6. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ovnbagte fiskepakker med torsk, fennikel, estragon og tomater. Hæld hvidvin ved, så torsken bliver dampet og mør.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup fisken tør med køkkenrulle, og del den op i lige store portioner.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Rens porre og fennikel, og skær dem i tynde skiver. Skyl tomater.
Tænd ovnen på 180°. Læg stykker af bagepapir klar. Fordel løg, porre, fennikel og cherrytomater på bagepapirstykkerne, og læg fisken ovenpå.
Krydr med estragon, salt og peber, og læg en smørklat og en citronskive øverst. Hæld lidt hvidvin ved, og luk pakkerne tæt sammen, evt. med et stykke alufolie uden om bagepapiret.
Bag dem i ovnen i 13-18 minutter, afhængigt af størrelsen på fisken.
Servér med grøn salat og brød til.
Tip!
En papillotes betyder "i folie" og henviser til, at maden er pakket ind, når den tilberedes.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk