Torsk bagt i palmekål med hasselnøddepesto
Det holder på både smag og saftighed, når du pakker torskefileterne ind i palmekål, før de skal i ovnen. Opskriften på den nordiskinspirerede hasselnøddepesto kan du bruge sammen med andre typer af fisk eller til f.eks. parmaskinke og brød.
![Torsk bagt i palmekål med hasselnøddepesto](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/torsk-bagt-i-palmekal-med-hasselnoddepesto_7441.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5150733178900193&fp-y=0.5279931356740553&fp-z=1.25)
0-30 min.
(0)
December 16, 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner