Tørrede svampe
9. december 2019
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Lige meget, om du køber dine svampe i supermarkedet eller finder dem i skoven, så kan det være en god ide at tørre dem i ovnen. Så har du lækre svampe til alverdens retter, når svampene ikke længere er i sæson.
Ingredienser
Sådan gør du
Børst svampene rene, og skær dem i skiver. Bruger du bøgehatte, skal de blot tørres, som de er.
Læg svampene på en rist eller på en plade med bagepapir, og tør dem i ovnen ved 60° i 5-6 timer.
Åbn ovnen hver ½ time for at lukke damp ud af den.
Lad svampene afkøle, og læg dem i en ren, lufttæt beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk