Tørrede pærechips
8. oktober 2018
af
Marie Holm.
Foto: Columbus Leth
Snacksulten? Prøv de her sunde, sprøde pærechips, som blot skal skæres i tynde skiver og tørres i ovnen. Du kan bruge samme fremgangsmåde med fx æbler.
Bemærk
Ovntid: 3 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 60° varmluft.
Vask pærerne, og skær dem i helt tynde skiver – det er nemmest med et mandolinjern.
Fordel pæreskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for, at de ikke overlapper hinanden.
Tør pærerskiverne i ovnen i ca. 3 timer, til de er helt sprøde. Luk lidt fugt ud undervejs ved at åbne ovnlågen et par gange under tørringen.
Lad de tørrede pærer køle helt af, og opbevar dem derefter i en lufttæt beholder, så de kan holde sig sprøde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk