Tørrede pærechips

8. oktober 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Snacksulten? Prøv de her sunde, sprøde pærechips, som blot skal skæres i tynde skiver og tørres i ovnen. Du kan bruge samme fremgangsmåde med fx æbler.

Bemærk
Ovntid: 3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 60° varmluft.
Vask pærerne, og skær dem i helt tynde skiver – det er nemmest med et mandolinjern.
Fordel pæreskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for, at de ikke overlapper hinanden.
Tør pærerskiverne i ovnen i ca. 3 timer, til de er helt sprøde. Luk lidt fugt ud undervejs ved at åbne ovnlågen et par gange under tørringen.
Lad de tørrede pærer køle helt af, og opbevar dem derefter i en lufttæt beholder, så de kan holde sig sprøde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar