Tørrede æbler
9. december 2019
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Når du tørrer æblerne i ovnen enten i skiver eller tern, får du en god snack, du kan spise som slik eller blande i en god, hjemmelavet mysli.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl æblerne, og skær dem i små tern uden kernehuset.
Dryp dem med lidt friskpresset citronsaft, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Tør æbleternene i ovnen i 4 timer ved 80°.
Lad dem køle helt af, og hæld dem på rene glas med låg, som kan lukkes helt til med f.eks. en gummiring.
Sæt glassene et mørkt og køligt sted.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk