Tomattærte med skinke

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Skøn tomattærte med skinke, der især fungerer godt på brunchbordet eller til frokost.

Bemærk
Ovntid: 30 minutter.

Ingredienser

Udstyr

en tærteform

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smør tærteformen, og beklæd den med mørdej.
Pil løget, og hak det fint. Riv skinken i mindre stykker. Steg løg og skinke i olie på en pande. Krydr med timian, salt og peber. Fordel fyldet i tærteformen.
Rør æg og mælk sammen med en gaffel, og hæld det oven på fyldet i tærteformen.
Skyl tomaterne, halvér dem på langs, og læg dem oven på tærten med skærefladen opad. Pynt med timian.
Bag tærten i ovnen i 25-30 minutter, til den er fast og gylden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar