Tomattærte med skinke
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Skøn tomattærte med skinke, der især fungerer godt på brunchbordet eller til frokost.
Bemærk
Ovntid: 30 minutter.
Ingredienser
Udstyr
en tærteform
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smør tærteformen, og beklæd den med mørdej.
Pil løget, og hak det fint. Riv skinken i mindre stykker. Steg løg og skinke i olie på en pande. Krydr med timian, salt og peber. Fordel fyldet i tærteformen.
Rør æg og mælk sammen med en gaffel, og hæld det oven på fyldet i tærteformen.
Skyl tomaterne, halvér dem på langs, og læg dem oven på tærten med skærefladen opad. Pynt med timian.
Bag tærten i ovnen i 25-30 minutter, til den er fast og gylden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk