Tomattærte med sennep og squash
19. november 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Butterdejen giver tomattærten en ekstra sprød og luftig bund. Bunden smørres med sennep, der giver smagsløgene et lille spark.
Ingredienser
Udstyr
1 aflang tærteform på 10x25 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Placér butterdejen i en smurt tærteform, og skær kanterne til. Pensl dejen med dijonsennep, og drys med ost.
Skyl tomater og squash, og skær begge dele i skiver.
Steg squashskiverne på en (grill)pande i olie på begge sider. Fordel squashskiverne på tærtebunden.
Læg 1 skive tomat ovenpå hver squash. Dryp olie over, og krydr med salt og peber.
Bag tærten midt i ovnen i 20 minutter, til tærten er sprød og gylden. Drys med frisk basilikum, og servér.
Tip!
Ønsker du en sundere variant, kan du godt erstatte den med en almindelig tærtebund.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk